Naava elämyskokoukset

Naava Resort -vuokrahuviloiden yhteyteen on valmistunut erittäin laadukas ja viihtyisä kokous&spa-rakennus Naava Springs, jossa voit järjestää niin lyhyet kuin pidemmätkin elämykselliset kokous- ja virkistystilaisuudet, olipa kyseessä tärkeät liikeneuvottelut tai henkilökunnan tyhy/virkistyspäivät.

Naava Springs on 16 hengelle suunniteltu, arkkitehtoonisesti näyttävä kokonaisuus. Spa-osastolta löydät höyrysaunan, saunan, porealtaan sekä hienot peseytymis- ja pukeutumistilat. Viihtyisät ja huolella sisustetut tilat jatkuvat saumattomasti myös lasiseinän liukuovien kautta suurelle terassille, josta avautuu upea järvimaisema. Kokoustilat on puolestaan suunniteltu lounge-tyyppiseksi luomaan viihtyisää ja välitöntä ilmapiiriä. Tilat on varustettu modernilla kokoustekniikalla.

Naava Resort / Kari Vainio, 040 560 8455

#naavaresort

Kokouspaketit

Valintaasi helpottamaan olemme luoneet alle valmiiksi kaksi eri laajuista kokouspakettia. Voit myös rakentaa haluamasi kokonaisuuden alla olevasta elämyskokousmenusta.

Kahden päivän kokous (max 16 hlö)

Kahden päivän kokouksessa voitte nauttia Naava Springs kokous&spa:n rajattomasta käytöstä kokoustiloineen, saunoineen ja poreammeineen. Yöpymiseen käyttöönne on varattu kaksi 8 hengen korkeatasoista Naava Resort -vuokrahuvilaa, jotka sijaitsevat aivan kokous&spa -rakennuksen läheisyydessä.

Ensimmäisenä kokouspäivänä kokous&spa -rakennus on käytössänne klo 8-22 välisenä aikana, jolloin voitte pitää kokouksia pitkin päivää ruokailujen ja aktiviteettien lomassa. Ensimmäisen päivän tarjoiluihin kuuluu lounas ja illallinen. Järjestämme myös tarvittaessa tarjoilijan avustamaan teitä illalisen tarjoilussa. Aktiviteettina pääsette nauttimaan Flowpark-seikkailuhuvipuiston tehtävistä, joka sijaitsee muutaman sadan metrin päässä Naava Springsistä.

Toisena kokouspäivänä kokoustilat on käytössänne klo 8-14 välisenä aikana. Toiseen kokouspäivään kuuluu lounas. Siivoamme kokoustilat valmiiksi toisen päivän kokousta varten.

Varaustiedustelun voit lähettää alla olevalla lomakkeella. Olemme sinuun pian yhteydessä.

Paketin sisältö

1. Päivän pituus:
2 Päivää

2. Tarjoilut:
2 x Lounas ja Illallinen

3. Aktiviteetit:
Flowpark

4. Majoitukset:
2 x 8 hengen huvila

Yhteensä 2 970 €

Mikäli tarvitset lisätietoja varaukseesi liittyen,
soita Naava Resort / Kari Vainio, 040 560 8455.

Puolen päivän kokous (max 16 hlö)

Puolen päivän kokouksessa saatte käyttöönne Naava Springsin loungetyyliset kokoustilat. Puolen päivän kokouksen kesto on klo 8-14 tai 16-22 riippuen siitä valitsetteko kokouksen ajankohdaksi aamun vai illan. Pakettiin kuuluu lounas, joka tarjoillaan kokoustilaan.

Varaustiedustelun voit lähettää alla olevalla lomakkeella. Olemme sinuun pian yhteydessä.

Paketin sisältö

1. Päivän pituus:
Puolikas Päivä

2. Tarjoilut:
Lounas

Yhteensä 700€

Mikäli tarvitset lisätietoja varaukseesi liittyen,
soita Naava Resort / Kari Vainio, 040 560 8455.

Elämyskokousmenu

Elämyskokousmenusta voit valita kokouksen keston lisäksi haluamasi tarjoilun sekä mahdollisen oheisaktiviteetin
ja majoituksen. Menun lopussa voit lähettää rakentamastasi kokonaisuudesta varaustiedustelun,
jolloin otamme sinuun pian yhteyttä!

1. Kokoustilat Naava Springs (max 16 hlö)

Alla voit valita kokouspäiväsi pituuden tarpeesi mukaan. Koko päivän kokouksissa (klo 8-22) saat automaattisesti käyttöösi koko Naava Springs kokous&spa-rakennuksen, jolloin kokouksen voi päättää rentouttavassa spa:ssa saunoineen ja poreammeineen. Puolen päivän kokoukseen kuuluu ainoastaan Naava Springs kokoustilat ilman spa-osastoa. Puolen päivän aamukokouksessa tilat on käytettävissäsi klo 8-14 ja iltakokouksessa klo 16-22.

Lisäpalveluna voimme järjestää tiloihin välisiivouksen, jolloin esimerkiksi pidemmissä tilaisuuksissa siivoamme tilat illan vieton jälkeen kuntoon aamun uutta kokouspäivää varten.

Valitse päivän pituus

Koko
päivä
( 700 € )

Puolikas
päivä
( 400 € )

Valitse ajankohta

Aamu
KLO 8-14

Ilta
KLO 16-22

2. Tarjoilut lounas & illallinen

Valitse alta kokouspäiväsi tarjoilu. Koko päivän kokouspaketti sisältää kaksi ateriaa: lounaan ja illallisen. Aamupäivän kokouksiin kuuluu lounas, iltakokouksiin illallinen. Menut on räätälöity Naava Springsin asiakkaita varten ja ruoat valmistetaan siten, että ne ovat tuoreeltaan tarjoiltavissa. Lisäpalveluna voimme järjestää kokin ja/tai tarjoilijan auttamaan tarjoilussa ja huolehtimaan tarpeistanne ruokailun yhteydessä.

Huomioithan, että Naava Springsissä ei ole anniskelua, joten kokouksien ja spa:n yhteydessä voitte nauttia itse mukana tuomianne lempijuomia.

Lounas (max 16 hlö)

Menu 1.

Menu 2.

( 16 € / hlö)

Illallinen (max 16 hlö)

Menu 1.

Menu 2.

( 42 € / hlö)

3. Aktiviteetti Oheistoimintaa päivään

Kokouspäivää täydentämään voit valita alla olevasta listasta mieleisesi oheisaktiviteetin.

Nostetta liiketoimintaan / flow park

Flowpark seikkailuhuvipuistossa voitte
viedä liiketoimintanne aivan uudelle tasolle.
Lukuisia erilaisia tehtäviä pääsee suorittamaan
jopa kymmenien metrien korkeudella.

( 20 € / hlö)

Voittajan väylä / golf

Kumman sana painaa kokouksessa
enemmän? Leikkisät yritystenväliset
kisat voi ottaa golf-viheriöllä.

( 40 € / hlö)

samassa veneessä / melonta

Vie liikekumppanisi tai työntekijäsi
virkistävälle melontaretkelle Hankaveden
luonnonkauniisiin maisemiin.

( 25 € / hlö)

Ilveet ja hirveet / matka eläinten maailmaan

Pääsette eläintenhoitajan mukana tutustumaan ilvesten ja hirvien maailmaan sekä kyselemään kysymyksiä eläintenhoitajan kiehtovasta työstä. Kierroksen jälkeen on mahdollisuus lähteä itsenäisesti puistokierrokselle.

( 30 € / hlö)

4. Majoitus Naava Resort

Kokousaikana majoitut kätevästi Naava Resortin tyylikkäissä design-huviloissa, joissa yhdistyvät korkealuokkainen varustelu, näyttävä arkkitehtuuri sekä yksityiskohtainen sisustus. Voit valita mieleisesi 118 neliöisistä huviloistamme (Tiera, Laaka, Laikka ja Luppo), jotka soveltuvat kahdeksalle hengelle tai 170 neliöisen Loiste-huvilan, jossa viihtyy ja majoittuu hyvin 10 henkilöä.

Valitse majoituskohde

8 hengen huvila
( 500 € )

10 hengen huvila
( 650 € )

5. Yhteenveto Lähetä varauskysely

1. Päivän pituus:
Ei valittu

2. Tarjoilut:
Ei valittu

3. Aktiviteetit:
Ei valittu

4. Majoitukset:
Ei majoitusta

Yhteensä

Mikäli tarvitset lisätietoja varaukseesi liittyen,
soita Naava Resort / Kari Vainio, 040 560 8455.