Online-varaukset

Tutustu uuteen, ainutlaatuiseen huvila-alueeseen Virroilla.

Aktiviteetit

Ähtäri Zoo
Ähtärin Eläinpuistossa riittää monenlaista nähtävää koko perheelle, ympäri vuoden. Puistossa on noin 60 eri lajia ja 300 eläintä.
www.ahtarizoo.fi
Flowpark
Flowpark on ekologinen seikkailuhuvipuisto, jossa pääsee testaamaan kestääkö kantti. Lukuisia erilaisia tehtäviä pääsee suorittamaan jopa kymmenien metrien korkeudella.
www.flowpark.fi/ahtarizoo
Ähtäri Golf
Ähtärin 18-reikäisen kentän väylät sijaitsevat kauniissa maisemassa. Kenttä sopii hyvin niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin pelaajalle.
www.ahtaringolf.fi
Familygolf
FamilyGolf on kaikille avoin puistokenttä, jolla sijaitsee 6 par3 väylää. Meillä et tarvitse green cardia, ei tasoituksia ja pelata saa kaiken ikäiset. Opastamme pelin alkuun.
www.familygolf.fi
Melontaa
Vesivaeltajat vuokraa kajakkeja ja laatii ehdotuksia melontareiteiksi sekä järjestää opastettuja melontaretkiä.
www.vesivaeltajat.fi
Ulkoilumaastot
Alueella on loistavat ulkoilumaastot, valaistut hiihtoladut sekä merkatut moottorikelkkareitistöt - kaikki aivan huviloiden vieressä.
Hyvinvointipalvelut
Turvehoidot, luontaishoidot, kauneushoidot.
www.lehtopeat.fi

Naava Resort -huvila-alueella on erittäin laadukas ja viihtyisä kokous&spa-rakennus Naava Springs, jossa voit järjestää niin lyhyet kuin pidemmätkin elämykselliset kokous- ja virkistystilaisuudet, olipa kyseessä tärkeät liikeneuvottelut tai henkilökunnan tyhy/virkistyspäivät.

Naava Springs on 16 hengelle suunniteltu, arkkitehtoonisesti näyttävä kokonaisuus. Spa-osastolta löydät höyrysaunan, saunan, porealtaan sekä hienot peseytymis- ja pukeutumistilat. Viihtyisät ja huolella sisustetut tilat jatkuvat saumattomasti myös lasiseinän liukuovien kautta suurelle terassille, josta avautuu upea järvimaisema. Kokoustilat on puolestaan suunniteltu lounge-tyyppiseksi luomaan viihtyisää ja välitöntä ilmapiiriä. Tilat on varustettu modernilla kokoustekniikalla.

Kysy Catering-palveluista kokoukseesi: 040 560 8455, info@naavaresort.fi
Lisätietoja kokoustiloista: Kari Vainio, 040 560 8455, info@naavaresort.fi

Naava springs -kokoustilan vuokrahinnat

Puoli päivää

350€

Koko päivää

600€

Hinnat alv. 0%. Arvonlisäverolliset hinnat puoli päivää 434 €, koko päivä 744 €.